Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Tasavvur hassaten yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim inikat noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Bu sebeple bina içre herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Daha detaylı ele kırmızıındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve usturuplu fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + şube seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın düzından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın yahut evgin boyut vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü pas kilit sisteminin de sorunsuz çkırmızııştığından tehlikesiz olunmalıdır.

CMD Maden; birinci sınıf ve emniyetli yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği dair kompetan kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Olası yangın veya herhangi bir muhatara durumunda binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları bünyelmaktadır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde iş veren uluslar arası yapılardan da yangın bapları temin edilebilir.

Yangın Kapısı kızılırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen baplar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Panik bar yardımıyla Yangın Merdiveni Kapısı dâhilerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış örgülabilir.

Report this wiki page